فر تونلی تولید بیسکویت

English / فارسی / Intro     

 

           
نقشه فر تونلی تولید بیسکویت
           

فر تونلی تولید بیسکویت
   

دستگاه فر تونلی :

* کاربرد : جهت پخت و تولید انبوه انواع بیسکویت ،نان ، شیرینی ، کلوچه و ... .

* سیستم حرارت رسانی : حرارت رسانی در تمام مدل های این دستگاه کاملاً غیر مستقیم بوده و انتقال حرارت به صورت (convectionوconduction) همراه با ایجاد جریان های گرمایی بر سطح محصول ، تابشی (radiant ) به صورت امواج الکترومانیتیک با طول موج کوتاه با نسبت های متفاوت می باشد .

* تنظیم دما : دمای داخل کوره یا تونل های حرارت دستگاه تحت یک رنج وسیع قابل تنظیم و کنترل است که این تنظیم با ثبت حرارت  مورد نظر برای هر یک از تونلهای حرارت دستگاه از طریق سیستم فرمان مرکزی انجام می گیرد و پس از آن یک سیستم فیدبک منفی فیمابین احتراق سوخت و دمای موجود ، مجری کنترل و پایداری تنظیم انجام شده خواهد بود .

* سوخت مورد نیاز : سوخت مورد نیاز دستگاه بسته به نوع سوخت موجود در محل نصب گاز طبیعی ( گاز شهری ) یا گازوئیل می باشد .

* سطح حامل محصول ( نوار دستگاه ) : نوار حمل کننده محصول در این نوع دستگاه به صورت نقاله توری با بافت مخصوص و مناسب از جنس فولاد بوده و سرعت حرکت آن نیز متغیر و قابل کنترل میباشد .

* ابعاد دستگاه : فر تونلی با توجه به نوع محصول و ظرفیت تولیدی مورد نظر و ابعاد سالن تولید ، تحت ابعاد مختلفی از نظر طول و عرض مفید قابل طراحی و ساخت می باشد و اصولاً یک رابطه مستقیم بین ظرفیت تولید از یک طرف و طول و عرض مفید از طرف دیگر وجود دارد ، البته ظرفیت تولید به نوع و وزن واحد محصول نیز بستگی دارد .

* سیستم فرمان مرکزی : کلیه فرمان ها جهت راه اندازی و تنظیم و عملکرد قسمت های مختلف دستگاه توسط سیستم فرمان مرکزی صادر و به قسمت های مربوطه ارسال می گردد .

* عایق بندی دستگاه : به منظور جلوگیری از اتلاف انرژی گرمایی و انتقال گرما و حرارت به محیط ، کلیه قسمت ها و جداره ها ی دستگاه با ضخامت کافی و به صورت صحیح عایق بندی شده است .

* تحت خدمات پس از فروش و یک سال گارانتی .

 
     

MODEL : LW2-K3-2700

مشخصات فنی دستگاه فر تونلی

Length

27 m

طول

Width 80 Cm عرض مفید
Height 240 Cm حداکثر ارتفاع
Weight 14000 kg وزن تقریبی
Power/h 38A-19KW برق مصرفی
Voltage 380 ولتاژ
Fuel gas-gas oil نوع سوخت
Fuel consuming 28m3-20 lit/h مصرف سوخت
furnaces NO 3 تعداد کوره
 capacity 370 kg/h ظرفیت تولید
   
           
فر تونلی تولید بیسکویت

فرهای تونلی با سیستم حرارت رسانی جدید

(( مجهز به تکنولوژی حرارت رسانی وزشی ))

مزایای سیستم حرارت رسانی وزشی نسبت به حرارت رسانی از طریق روشهای کانالی، لوله ای و سایر :

- یکنواختی سطح پخت محصول در کل عرض نوار با هر ابعاد.

- کاهش زمان پخت محصول و در نتیجه افزایش ظرفیت تولید.

- نیاز به دستگاه با طول کمتر در مقایسه با مدل های دیگر این دستگاه با سیستم حرارت رسانی معمولی برای یک ظرفیت تولید مشابه .

- کاهش چشمگیر در مصرف انرژی ( سوخت - برق )

- افزایش طول عمر مفید کوره

تجهیزات فست فود |  فرکابینتی دوار  |  فر پیتزا ریلی  |  فر پیتزا گردان  |  فر تونلی  |  خشک کن  |  لیست ماشین آلات خط تولید کیک، بیسکویت و کلوچه  |  نقشه سایت

CopyRight @ 2010 - All Right Reserved By TEDSA,Co